♥ Followers ♥

Tuesday, July 19, 2011

Ahad yang happy, Isnin yang Wonderful :)

Ahad yang happy :)




Serius hari tu aku cam hampa sikit, erm dalam hati aku takpelah, member pmpn kan ramai. Then aku datang keje agak lewat area kul 10 am gak n aku tertinggal briefing ngan finance :P. 


Counter dijaga : S3.
Rehat : 2pm dan 7 pm.
Counter lain yg buka : S1, S4, S5, S7 dan S8.

So sebab aku jaga S3 x berat n sunyi sgt ler. Orang pun x berapa ramai. 

Member rehat 2 : Siti Nabilla Haron

Tengah hari aku rehat ngan Nabila, bakal junior aku kat UUM :) 
Tepat jam 1.45pm, aku pun turun gi counter nabila kat Electrical. Tempat staf kaum adam berkumpul + Bestfwen aku menapak dah 2 tahun.

Then yg wat aku hepi sebab time kul 2 tu aku dapat tau member baik aku ni dtg, so aku hepi ler :), tapi carik2 x jumpe cam hampa lak, last2 nabila kate bestfwen aku ni kat counter sekian dan sekian. HEpi2 :)

Isnin yang Wonderful :))

HAri Isnin aku melepak jewp lah kat BP Mall sambil siapkan keje sikit + tolong Nabila settlekan Universiti punye pengurusan. Tengah usha2 sat agi ternampak 1 nama dalam pengurusan Universiti, erm nama org yg aku syg, hati aku tetibe rase sedeyh. Tapi biarkan jelah.

So jalan2, jumpe bestfwen aku kat electrical. Pastu jalan gi popular plak. Kat popular terjumpe 2 buku best :


and


LAst2 sy beli ler yg bawah dulu :) Puas hati untuk memotivasikan sy dalam soal cinta, murah jewp RM31.40 :))




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...